Yeni Yüz Yüze Eğitim Süreci Öğretmen Planlamamız

Sayin Velimiz,

14 Aralık gecesi yapılan açıklamalar ve resmi duyurulara istinaden 16 Aralık çarşamba günü yine yüzyüze eğitime geçmiş bulunmaktayız.

Okulumuza bu süreçte gelen toplam öğrenci sayısı 4'ü geçmemiştir. Bundan dolayı önümüzdeki haftadan itibaren geçerli olacak yeni planlama yapılmıştır.

Ders saatlerimiz yine sabah yarım gün 09:00 -12:00 tam gün kalacak kulüp öğrencilerimiz için 09:00-17:00 şekilde devam edecektir.

Sabahki sınıflarımız tek sınıf tek öğretmenle devam edecektir. Öğretmenlerimizin  dersleri yeniden planlanmıştır.

Öğretmenlerimiz okula gelmedileri günlerde yine uzaktan eğitim sürecine devam edecek olup, evde olan öğrencilerimiz ile yine çevrimiçi görüşmelerini yapacaklardır.

Öğretmenlerimizin yeni ders planlaması için tabloya bakınız.

17.12.2020 266

17-12-2020