Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması

"Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği" (TAP) ve İlçe Belediyeleri işbirliğinde her yıl gerçekleştirilen "Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası" 2015-2016 EğitimÖğretiminde anaokulu, ilkokul ve ortaokulları kapsayacak şekilde planlanmıştır.Kampanya 15 Ekim 2015 tarihinde başlayıp 30 Nisan 2015 tarihinde sona ereceğinden okullarda toplanan atık piller öğrenci sayısına bakılmaksızın derecelendirilecek İlçe ve İl çapında ödüllendirilecektir. Her İlçede en çok atık pil toplayan okula ve ve İstanbul çapında en çok atık pil toplayan 3 okula ödül verilecektir. Yarışma kapsamında ana okulları ayrı olarak kendi aralarında değerlendirilecek olup İstanbul çapında en çok pil toplayan 10 anaokuluna ödül verilecektir. Velilerimizin de bizlere destek olmasını temenni ediyoruz.Biriktirdiğiniz atık pilleri okulumuzdaki Atık Pil Toplama Kutusuna gönderebilirsiniz.

09.12.2015 1018