"İyi ki Varsın Kan Dostum"

Her 4 saniyede, 1 ünite kana ihtiyaç duyulan ülkemizde her gün yaklaşık 9 bin insanın kaderini, kan bağışında bulunan insanlar belirliyor. Yürüttüğü diğer insani yardım çalışmalarının yanı sıra ülkemizin kan ihtiyacının tamamını gönüllülerden karşılamak üzere çalışan tek kurum olan Kızılay, azalan kan stoklarına dikkat çekiyor ve "İyi ki Varsın Kan Dostum" kampanyasıyla tüm Türkiye'yi bu iyilik hareketinin bir parçası olmaya davet ediyor.

Toplumsal dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde siz değerli kan bağışçılarını Türk Kızılay Kan Bağışı Noktalarına davet ediyoruz.

Birlik olmanın tam zamanı.

En yakın Kan Bağışı Noktaları için; https://www.kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiNoktalari/,

#KanDostum İyilik Sensiz Olmaz

03.11.2020 379