e Twinning Projemiz

e Twinning Projemiz "Biz Doğayı, Doğa Bizi Korur"

PROJEMİZ HAKKINDA

Her sevgi küçük yaşta başlar. Doğanın ve çevrenin korunması çocukken kazanılan doğa sevgisi ile mümkündür. Çocuklarımıza doğa sevgisini etrafımızı saran beton yığınlarından uzaklaşarak, onların ellerinin toprağa değdiği, içinde kahkaha sesleri ile koşup oynadıkları doğal ortamlar hazırlayarak ve bu konuda onlara da sorumluluk vererek kazandırabiliriz.

HEDEFLERİMİZ

- Çocuklara ağaç sevgisi ve çevre bilinci kazandırmak
- Bulundukları ortamı ve çevresini estetik açıdan düzenlemek.
-Geri dönüşümün olumlu etkilerini fark etmek
-Hazır ve doğal olmayan gıdalar yerine çocuklara doğal gıdaların tüketilmesinin özendirilmesi.
- Bitki yetiştirmede sorumluluk bilincini geliştirmek.
-Çocukların doğayı inceleyip gözlemlemelerini sağlamak.
-Çocuk ve ailesi arasındaki etkin iletişime katkı sağlamak.

16.12.2020 710

Kuruculuğunu Toki Şehit Er Yılmaz Özdemir İlkokulu  Sınıf Öğretmeni Arsez AKGÜNGÖR ile Toki ŞEhit Efkan Kıran İlkokulu Müdürü Sine YALÇINKAYA'nın yaptığı ve okulumuzdan müdür, müdür yardımcısı, öğretmenlerimizden Ayşe KALAYCI, Emine BİRGİLİ, Emine Cansu TOPÇU'nun da katıldığı ''BİZ DOĞAYI, DOĞA BİZİ KORUR" eTwinning projesi toplamda 7 ülke ve 195 öğretmenin dahil olduğu  uluslararası bir projedir.

28-12-2020

20-12-202016-12-202016-12-2020