Corona Virüsü

Corona Virüsü

Değerli Velimiz,

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında ülkemizde ilk Koronavirüs (Covid-19) vakasının görüldüğü açıklanmıştır. Salgının Küresel çapta yayılmasından itibaren alınan önlemler sonucu ülkemizde bu aşamada salgın boyutunda bir durumun varlığından söz edilemeyeceğinin belirtildiği açıklamada, tedbirlerin artırılarak devam ettirilmesinin gerekliliğinin de alt çizilmiştir. Hem öğrencilerimizin sağlığı hem eğitim öğretimlerinin sekteye uğramadan devamlılığının tesisi hususunda hızlı refleks veren kurum olarak bizler de önlemlerimizi alıyoruz, almaya da devam edeceğiz.

Bu tedbirler kapsamında okulumuzda rutin endüstriyel temizlik ve dezenfekte süreçleri daha sık olarak dezenfekte edilmektedir. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm personelimize gereken önlemler konusunda gerekli bilgilendirme çalışmaları yapılmış ve okulumuzun söz konusu salgından etkilenmemesini sağlayacak önlemler maksimum düzeyde alınmıştır. Aldığımız tüm bu önlemlerin yanı sıra Mayıs ayına kadar tüm geziler ileri bir tarihe ertelenmiştir. Nisan-Mayıs-Haziran aylarında yapılması planlanan etkinlikler ve programlar ilgili olarak da bilahare tarafınıza detaylı olarak bilgilendirme yapılacaktır.

Bu aşamada herhangi bir öğrencimizde veya personelimizde Koronavirūs'e rastlanmaması bizler için sevindirici bir gelişmedir. Bununla birlikte yakın zamanda yurt dışına seyahat etmiş öğrencilerimizin veya yurtdışına seyahat etmiş aile bireyleri ile temas etmiş öğrencilerimizin okul yönetimiyle irtibata geçerek T.C Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen "14 Gün Kuralı"nı uygulamalarını, seyahat dönüşü 14 gün boyunca evlerinde istirahat ederek 14 gün sonunda sağlık raporuyla birlikte okula devam etmelerini öneririz.

Sayın Velimiz, aldığımız tüm tedbirlerimiz başta öğrencilerimiz ve aileleri olmak üzere toplum sağlığını korumak maksadıyla kararlılıkla uygulanacak olup okullarımızın ve çocuklarımızın bahse konu salgını herhangi bir zarar görmeksizin atlatabilmeniz için iş birliğiniz ve hassasiyetinizi rica eder, öğrencilerimize ve siz değerli velilerimize sağlıklı günler dileriz.

 

 

12.03.2020 736

İLETİŞİM

Adres:
OKULUMUZ 2019 SİLİVRİ DEPREMİNDE HASAR ALDIĞI İÇİN KAPALIDIR VE TOKİ ŞEHİT EFKAN KIRAN İLKOKULUNDA MİSAFİRDİR. Atakent Mah. 223. Cd. No21 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL


Telefon



e-Posta Göndermek İçin Tıklayın