Nergiz Anaokulu


Vizyon: Eğitim kalitesiyle öncü konuma gelerek, ilimizde tanınan ve ilçemizde en çok tercih edilen okul öncesi eğitim kurumu olmaktadır.

Misyon: Çocuklarımızın; Atatürk ilkelerine bağlı, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, saygılı, hoşgörülü, kendine güvenen, yaratıcılığını kullanabilen, eleştirel düşünebilen, duygularını ifade edebilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, hak ve sorumluluklarını bilen, nitelikli ve özgün bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz Beyaz Bayrak, Yeşil Bayrak ve Kahverengi Bayrak almıştır. Temiz Okulum belgesi de almıştır. E-Twinning Ulusal Kalite Etiketi kazanmıştır. Harezmi Projesi Uygulama Etiketi kazanmıştır. Okulumuz Beslenme Dostu Okul seçilmiştir. Okulumuz Okulda Diyabet Eğitim Programından teşekkür belgesi almıştır. Okul Sağlığı denetiminden %100 başarıyla geçmiştir. Yeşili Koruyan, Ağaç Dostu Okul Projesinden bayrak ve sertifika kazanmıştır.

Saatler: Sabah 08:00 Akşam 17:30
Isınma: Doğal Gazla
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: 26 Eylül 2019 Silivri Depreminde binamız hasar aldığı için Toki Şehit Efkan Kıran İlkokulunu prefabrik anasınıfında eğitim-öğretime devam etmektedir. (yeni yerimizde sabit hattımız bulunmamaktadır.)

Telefon - ADRESTEKİ AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://nergizanaokulu.meb.k12.tr

Adres - OKULUMUZ 2019 SİLİVRİ DEPREMİNDE HASAR ALDIĞI İÇİN KAPALIDIR VE TOKİ ŞEHİT EFKAN KIRAN İLKOKULUNDA MİSAFİRDİR. Atakent Mah. 223. Cd. No21 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Öğretmen :4
Öğrenci :46
Kütüphane Kitap Sayısı :497
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Toplu Konut Alanı

Adres - OKULUMUZ 2019 SİLİVRİ DEPREMİNDE HASAR ALDIĞI İÇİN KAPALIDIR VE TOKİ ŞEHİT EFKAN KIRAN İLKOKULUNDA MİSAFİRDİR. Atakent Mah. 223. Cd. No21 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık