5 Kasım Okul Dışarda Günü

5 Kasım Okul Dışarda Günü

5 Kasım Okul Dışarda Gününde çocuklarımızla beraber dışardayız! 

Niçin Okulda dışarıda günü etkinliği yapılıyor ?

Öğrenmeyi açık havaya taşıyan öğretmenler bunu yapmanın çocuklar üzerindeki güçlü etkilerinden bahsediyor: Çocukların davranışları gelişiyor, tüm sınıf öğrenmek için heyecanlanıyor ve müfredat tarafından engellendiği düşünülen bireyler genellikle açık hava ortamında başarılı oluyor. Yetişkinler çocukluklarının en mutlu anlarına geri döndüklerinde genellikle Dışarıda oynamanın sevincini hatırlıyorlar. Oyun sadece çocukların çocukluklarından zevk almalarını sağlamıyor, aynı zamanda problem çözme, takım çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini de öğretiyor.

 

Korona virüs krizi döneminde 2020 yılı Okul Dışarıda Günü hareketi her zamankinden biraz farklı olacak. Küresel olarak ebeveynlerden ve öğretmenlerden oluşan topluluğumuza danışmamızın ardından, önceliğimiz doğayla bağ kurmak için fikirler paylaşmak, insanları bir araya getirerek açık havanın önemini kutlamak ve dünyanın dört bir yanından ebeveynlerin ve öğretmenlerin birbirleriyle bağ kurmalarını sağlamak olacak.

31.10.2020 231

31-10-2020

İLETİŞİM

Adres:
OKULUMUZ 2019 SİLİVRİ DEPREMİNDE HASAR ALDIĞI İÇİN KAPALIDIR VE TOKİ ŞEHİT EFKAN KIRAN İLKOKULUNDA MİSAFİRDİR. Atakent Mah. 223. Cd. No21 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL


Telefon



e-Posta Göndermek İçin Tıklayın